Få hjälp med att starta företag på PREO Jobbstart

Har du funderat på att förverkliga en affärsidé? Du kanske vill erbjuda en specifik tjänst eller sälja en särskild produkt. Oavsett vilken idé du har så hjälper vi dig!

Kontakta oss!

Starta företag

Hur går det till?

Vi tar ett första möte där du berättar lite kort om din idé, vad dina mål är och vad du har för förväntningar av samarbetet. Därefter börjar du tillsammans med våra affärscoacher att lägga upp en skräddarsydd handlingsplan. Där sätter ni upp mål som du behöver uppnå och vad du behöver göra för att uppnå dessa.

Behöver du exempelvis en utbildning eller praktikplats inom din valda bransch hjälper vi dig med detta. Din affärscoach finns tillhands och vägleder dig. Ni träffas med jämna mellanrum för att följa upp dina framsteg samt för att bestämma och se över vad som behövs göras härnäst. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och med säkerhet kunna ta steget in i företagandet.

Affärsutveckling

Strategi, utveckling, nya idéer och analys är några viktiga punkter som du behöver för ditt framtida företags tillväxt. Vi stöttar dig med vår framgångsrika metodik.

Finansiering

Söker du lån eller någon som vill finansiera ditt projekt? Vi ser till att du snabbt får de rätta kontakterna för att du ska få in kapital till ditt projekt.

Affärscoacher

Vi har många affärscoacher med expertis inom många olika branschområden, tex utbildning, restaurang/café och IT. Vi ser till att du får rätt hjälp utifrån dina behov.

Nätverk

Med vårt stora nätverk av entreprenörer, finansiärer och individer med olika kompetenser ser vi till att enkelt matcha dig mot den kompetens eller profil du söker.

Affärsplan

Varje företag behöver en affärsplan. Detta för att få ett lån från banken, för internt bruk eller för att presentera den för finansiärer. Våra coacher hjälper dig att ta fram en professionell affärsplan.

Jag vill veta mer!

Här finns PREO Jobbstart

Kista
Vällingby
sollentuna
Södertälje
Järfälla
Västerås
Uppsala
Kista
Örebro