Om oss

Preo är en koncern som grundades år 2013. Inom koncernen erbjuds tjänster inom bland annat utbildning, SFI, jobbmatchning, coaching, starta eget-hjälp samt övriga servicetjänster.

Som del av koncernen levererar Preo Jobbstart idag coaching till arbetssökande på mer än 9 orter i landet. Preo Jobbstart är idag ett företag som erbjuder tjänsten Stöd och Matchning som levereras på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vi arbetar alltid med målsättningen att du ska hitta ett varaktigt och trivsamt arbete eller utbildning, på kortast möjliga tid.

Vare sig du vill bli läkare, snickra eller arbeta på förskola hjälper Preo Jobbstart dig att nå dina professionella mål.

Vi arbetar med stor passion för integration och samhällsutveckling genom att förmedla arbeten och studier genom vårt stora kontaktnät.

Preo’s coacher pratar svenska, engelska, arabiska, persiska, kurdiska, tigrinja, somaliska och spanska. Våra coacher har god insyn i näringslivet och strävar ständigt efter att öka dina chanser att komma ut på arbetsmarknaden eller studier.

Undrar du om vi kan hjälpa just dig? Tveka inte på att höra av dig till oss och fråga. och ser fram emot att besvara dina frågor och hjälpa just dig.

Hitta PREO Utbildning

Kopparbergsvägen 17, Västerås
08-12003030
kontakt@preoutbildning.se